Termeni si conditii

ACORDUL TERMENILOR
Acești Termeni de utilizare constituie un acord legal obligatoriu încheiat între dvs., indiferent dacă personal sau în numele unei entități („dvs.”) și cryptoinromania.com („noi” sau „noastre”),referitor la accesul și utilizarea site-ului https://cryptoinromania.com/, precum și la oricare alta formă media, canal media, mobilsite-ul web. Sunteți de acord că, accesând Site-ul, ați citit, înțeles și ați fost de acord să fiti obligati de toți acești Termeni de utilizare. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TOATE ACESTE CONDIȚII DE UTILIZARE, ESTE INTERZISĂ UTILIZAREA SITE-ULUI ȘI TREBUIE SĂ ÎNCETAȚI SĂ FOLOSIȚI IMEDIAT.

Ne rezervăm dreptul,la propria noastră discreție, să facem modificări sau modificări la acești Termeni de utilizare în orice momentși din orice motiv. Este responsabilitatea dvs să revedeți periodic acești Termeni de utilizare pentru a fi informat cu privire la actualizări. Veți fi supus,și se va considera că a fost adus la cunoștință și să fi acceptat, modificările aduse oricăror Termeni de utilizare revizuiți prin utilizarea în continuare a dvs. a site-ul după data la care sunt postate aceste Condiții de utilizare revizuite.

Informațiile furnizate pe site nu sunt destinate distribuirii sau utilizării de către nici o persoană sau entitate din orice jurisdicție sau țară în care s-ar afla o astfel de distribuție sau utilizare contrar legii sau reglementărilor sau care ne-ar supune oricărei cerințe de înregistrare în cadrul unei astfel de jurisdicții sau țări. În consecință, acele persoane care aleg să acceseze Site-ul din alte locații o fac din proprie inițiativă și sunt singurii responsabili pentru respectarea legilor locale, dacă și în măsura legilor locale sunt aplicabile.

Site-ul este destinat utilizatorilor care au cel puțin 18 ani. Persoanele cu vârsta sub 18 ani nu li se permite să utilizeze sau să se înregistreze pe site.

DREPTURI PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALA
Cu excepția cazului în care se indică altfel, site-ul este proprietatea noastră privată și tot codul sursă,baze de date, funcționalitate, software, designuri de site-uri web, audio, video, text, fotografii și grafică pe site (colectiv, „conținutul”) și mărci comerciale, mărci de servicii și logo-urile conținute în acesta („Marcajele”) sunt deținute sau controlate de noi sau licențiate de noi și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale și diverse alte drepturi de proprietate intelectuală și legile concurenței neloiale Europene, legile internaționale privind drepturile de autor și convențiile internaționale. Conținutul și semnele sunt furnizate pe site-ul „CA ATARE” pentru dvs.numai informații și uz personal. Cu excepția celor prevăzute în mod expres în acești Termeni de utilizare, nici o parte a site-ului și niciun conținut sau marcaj nu poate fi copiat, reprodus, agregat, republicat, încărcat, postat, afișat public, codificat, tradus, transmis,distribuite, vândute, licențiate sau exploatate în alt mod pentru orice scop comercial, fără permisiunea noastră scrisă prealabilă.

Cu condiția să fiți eligibil să utilizați site-ul, vi se acordă o licență limitată de accesa si utilizați Site-ul și pentru a descărca sau imprima o copie a oricărei porțiuni a conținutului în care aveți acces la proprietate exclusiv pentru uz personal, necomercial.

REPREZENTĂRILE UTILIZATORULUI
Prin utilizarea site-ului, declarați și garantați că: (1) aveți capacitatea juridică și dvs.sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare; (2) nu sunteți minor în jurisdicția în care locuiești; (3) nu veți accesa site-ul prin intermediul automatizat sau non-uman (4) nu veți utiliza Site-ul în niciun scop ilegal sau neautorizat: și (5) utilizarea site-ului nu va încălca nicio lege sau regulament aplicabil.Dacă furnizați informații care sunt neadevărate, inexacte, care nu sunt actuale sau incomplete, noi avem dreptul să vă suspendam accesul la site.

ADVERTISERI
Le permitem agenților de publicitate să își afișeze reclamele și alte informații în anumite zone ale site-ului, cum ar fi reclamele din bara laterală sau reclamele banner. Dacă ești un agent de publicitate, vă veți asuma întreaga responsabilitate pentru orice reclame pe care le plasați pe site și orice servicii furnizate pe site sau produsele vândute prin acele reclame. În plus, în calitate de agent de publicitate, garantați și declarați că dețineți toate drepturile și autoritatea de a plasa reclame pe site, inclusiv, dar nu limitat la, drepturi de proprietate intelectuală, drepturi de publicitate și contractuale. Pur și simplu oferim spațiul pentru plasare de astfel de reclame și nu avem nicio altă relație cu agenții de publicitate.

DATELE UTILIZATORULUI
Vom menține anumite date pe care le transmiteți site-ului în scopul gestionării performanei site-ului, precum și datele referitoare la utilizarea dvs. de către site. Deși nu efectuați regulat copii de siguranță de rutină ale datelor, sunteți singurul responsabil pentru toate datele pe care le veți transmite sau care se referă la orice activitate pe care o aveți întreprinse folosind site-ul. Sunteți de acord că nu vom avea nicio răspundere față de dvs. pentru orice pierdere sau coruperea unor astfel de date și renunțați la orice drept de acțiune împotriva noastră din orice astfel de pierdere sau coruperea a acestor date.