Cryptomonede

Bitcoin – Cum cumparam Bitcoin in Romania

Bitcoin este un tip de criptomonedă. Nu există bitcoins fizici, ci doar solduri păstrate pe un registru public la care toată lumea are acces transparent. Toate tranzacțiile bitcoin sunt verificate de o cantitate masivă de putere de calcul. Bitcoin-ul nu este emis sau susținut de către bănci sau guverne și nici bitcoin individual nu are valoroare ca marfă. În ciuda faptului că nu este curs legal, Bitcoin este foarte popular și a declanșat lansarea a sute de alte criptomonede, denumite în mod colectiv alte monede. Bitcoin este prescurtat în mod obișnuit ca „BTC”.

Cum cumparam Bitcoin in Romania sigur si rapid?

Desi in trecut era foarte dificil sa poti cumpara Bitcoin in Romania, din cauza faptului ca nu aveai de unde sa poti cumpara sigur si rapid. Acum se poate cumpara aproape orice moneda digitala foarte rapid iar tranzactia este sigura.

Deci cum cumparam Bitcoin in Romania?

Pentru a cumpara Bitcoin din Romania cea mai simpla si sigura cale este prin Binance cel mai mare crypto exchange din lume. Va puteti inregistra prin acest link : Inregistrare cont Binance

Cunoscut în principal pentru tranzacționarea crypto-to-crypto – adică tranzacționarea între două perechi de criptomonede – schimbul Binance a câștigat o popularitate imensă datorită taxelor sale de tranzacție reduse, lichidității ridicate și reducerilor suplimentare dacă utilizatorii plătesc în moneda BNB nativa.

Numele „Binance” se bazează pe o combinație a cuvintelor binar și financiar. Serviciile sale de schimb au fost lansate în 2017. Acesta pretinde standarde ridicate de siguranță și securitate cu arhitectură multi-tier și multi-cluster și oferă un randament ridicat de procesare cu capacitatea de a procesa în jur de 1,4 milioane de comenzi pe secundă. Acceptă tranzacționarea în peste 150 de monede, inclusiv cele populare precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin și moneda BNB nativa, iar lista continuă să crească.

Investitia in cryptomonede poate fi riscanta si poate duce la pierderea intregii sume investiti. Inainte de a investii asigurati-va ca intelegeti pe deplin piata cryptomonedelor

2 comentarii la „Bitcoin – Cum cumparam Bitcoin in Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *