Doge Coin – Cum cumparam Doge in Romania

Doge, moneda preferata a lui Elon Musk, CEO Tesla, Starlink, Spacex si Neurolink, este intr-o crestere semnificativa in ultimele luni mai ales datorita suportului acordat de Elon Musk acestei monede.

Ce este Doge Coin si utilitatea acesteia

Doge Coin este o moneda facuta in gluma dar care contrar oricaror asteptari a crescut enorm, in spatele sau nu stau zeci de dezvoltatori care sa se ocupe de cresterea si valoarea ecosistemului. A fost adoptata la scara larga doar pentru tranzactionare, dar acum CEO Tesla se pregateste sa accepte plata pentru celebrele masini electrice folosind cryptomoneda DOGE. Un pas enorm pentru aceasta cryptomoneda dar si pentru tot ecosistemul crypto. Daca pana acum analizam atunci cand achizitionam o moneda crypto la utilitatea ei, blockchain, echipa din spatele ei, acum este cu totul altceva. Pur si simplu o moneda fara nici un fel de valoare a intrat in top si se pare ca va creste enorm datorita lui Elon Musk.

 

Cum cumparam Doge in Romania

 

Desi in trecut era foarte dificil sa poti cumpara DOGE in Romania, din cauza faptului ca nu aveai de unde sa poti cumpara sigur si rapid. Acum se poate cumpara aproape orice moneda digitala foarte rapid iar tranzactia este sigura.

Deci cum cumparam Doge in Romania?

Pentru a cumpara DOGE din Romania cea mai simpla si sigura cale este prin Binance cel mai mare crypto exchange din lume. Va puteti inregistra prin acest link : Inregistrare cont Binance

Cunoscut în principal pentru tranzacționarea crypto-to-crypto – adică tranzacționarea între două perechi de criptomonede – schimbul Binance a câștigat o popularitate imensă datorită taxelor sale de tranzacție reduse, lichidității ridicate și reducerilor suplimentare dacă utilizatorii plătesc în moneda BNB nativa.

Numele „Binance” se bazează pe o combinație a cuvintelor binar și financiar. Serviciile sale de schimb au fost lansate în 2017. Acesta pretinde standarde ridicate de siguranță și securitate cu arhitectură multi-tier și multi-cluster și oferă un randament ridicat de procesare cu capacitatea de a procesa în jur de 1,4 milioane de comenzi pe secundă. Acceptă tranzacționarea în peste 150 de monede, inclusiv cele populare precum Bitcoin, Ethereum, Doge, Litecoin și moneda BNB nativa, iar lista continuă să crească.

Investitia in cryptomonede poate fi riscanta si poate duce la pierderea intregii sume investiti. Inainte de a investii asigurati-va ca intelegeti pe deplin piata cryptomonedelor

One thought on “Doge Coin – Cum cumparam Doge in Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *