Castiga cryptomonedeCryptomonede GratisStiri

Elon Musk : Dogecoin un stimul dar investiti cu prudenta

Elon Musk, CEO al Spacex și Tesla, consideră dogecoin drept „stimulul său privat pentru oameni”, care reprezintă „speranță legitimă pentru oameni” afectatati de pandemia de coronavirus. În timp ce prețul dogecoinu a crescut alături de o serie de alte criptomonede, Musk a avertizat: „Criptomoneda este promițătoare, dar vă rugăm să investiți cu prudență”.

Elon Musk vede Dogecoinul ca stimul pentru popor

Elon Musk a scris pe Twitter despre investițiile în dogecoin și criptomonede, ceea ce a dus la găzduirea Saturday Night Life (SNL) pe 8 mai, cu Miley Cyrus ca invitat muzical.

Răspunzând vineri la un tweet sugerând că „Dogecoin a fost într-un fel stimulul privat al lui Elon pentru oameni”, Musk a spus : „Așa simt eu despre asta”. Tweetul include o imagine a unui semn care spune: „Dogecoin reprezintă o speranță legitimă pentru persoanele lovite de pandemie. Schimbă-mi părerea. ”
Tweet-ul său a inclus un videoclip postat de TMZ în februarie în care vorbea cu reporterii despre dogecoin și investițiile în criptomonede. În videoclip, Musk a fost întrebat dacă dogecoin „poate fi cu adevărat următoarea monedă pentru lume”. El a răspuns: „Cred că ar trebui să fie voința oamenilor”.

Apoi i s-a amintit de unele probleme cu dogecoin care nu există cu bitcoin, cum ar fi aprovizionarea sa nelimitată. Musk a continuat să avertizeze investitorii. „În primul rând, cred că oamenii nu ar trebui să-și investească economiile de viață în criptomonede”, a avertizat el. Deși a afirmat că oamenii ar putea investi în criptomonede dacă vor să speculeze și să aibă resursele necesare, CEO-ul Tesla a reiterat:
„Nu riscați prea mult pe cripto”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *