Ethereum – Cum cumparam Ethereum (ETH) in Romania

Ethereum este o tehnologie care va permite sa trimiteti cryptomonede oricui in lume pentru o mica taxa. Deasemenea alimenteaza aplicatii pe care toata lumea le poate folosii si nimeni nu le poate elimina.

Este unicul blockchain programabil din lume. Asta inseamna ca folosiind Ethereum puteri mult mai multe decat sa trimiteti plati. Este o piata de servicii financiare, jocuri si aplicatii in care nimeni nu va poate cenzura.

Cum cumpar Ethereum ETH in Romania?

Pentru a cumpara Ethereum din Romania cea mai simpla si sigura cale este prin Binance cel mai mare crypto exchange din lume. Va puteti inregistra prin acest link : Inregistrare cont Binance

Cunoscut în principal pentru tranzacționarea crypto-to-crypto – adică tranzacționarea între două perechi de criptomonede – schimbul Binance a câștigat o popularitate imensă datorită taxelor sale de tranzacție reduse, lichidității ridicate și reducerilor suplimentare dacă utilizatorii plătesc în moneda BNB nativa.

Numele „Binance” se bazează pe o combinație a cuvintelor binar și financiar. Serviciile sale de schimb au fost lansate în 2017. Acesta pretinde standarde ridicate de siguranță și securitate cu arhitectură multi-tier și multi-cluster și oferă un randament ridicat de procesare cu capacitatea de a procesa în jur de 1,4 milioane de comenzi pe secundă. Acceptă tranzacționarea în peste 150 de monede, inclusiv cele populare precum Bitcoin, Ethereum, Litecoin și moneda BNB nativa, iar lista continuă să crească.

Investitia in cryptomonede poate fi riscanta si poate duce la pierderea intregii sume investiti. Inainte de a investii asigurati-va ca intelegeti pe deplin piata cryptomonedelor

2 comentarii la „Ethereum – Cum cumparam Ethereum (ETH) in Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *