Stiri

Robert Kiyosaki: Liderii noștri ne vor duce în depresie economica și război

Robert Kiyosaki, autorul cărții „Tată bogat, tată sărac”, a avertizat că liderii noștri vor conduce economia SUA într-o depresie economică și un război.

În noiembrie anul trecut, Kiyosaki a îndemnat investitorii să intre în Bitcoin acum, „înainte să fie prea târziu”. El a subliniat că Bitcoin oferă securitate financiară și libertate pe viață, predicând că BTC se îndreaptă spre 135.000 de dolari și va deveni de neprețuit atunci când Rezerva Federală va lansa o monedă digitală centrală (CBDC).

Într-un tweet publicat luni, Kiyosaki a declarat că liderii noștri „ne conduc în depresie și război”. El a adăugat că „Bitcoin este singurul refugiu sigur” și că „trebuie să cumpărați Bitcoin înainte să fie prea târziu”.

Kiyosaki este un critic vocal al sistemului financiar tradițional și crede că Bitcoin este o soluție la problemele sale. El a avertizat în mod repetat că inflația va continua să crească, iar guvernele vor fi nevoite să tipărească mai multă bani pentru a-și finanța cheltuielile. Acest lucru, spune el, va duce la o depreciere a dolarului și a altor valute fiat.

Kiyosaki nu este singurul care crede că o depresie economică este o posibilitate reală. Economistul Harry Dent a prezis că piața bursieră va suferi un colaps de 86% în 2024, iar războiul va izbucni în Europa.

Dacă avertismentele lui Kiyosaki și Dent se dovedesc corecte, Bitcoin ar putea deveni o investiție foarte profitabilă. Cu toate acestea, este important de reținut că Bitcoin este un activ volatil și că investițiile în acesta ar trebui făcute doar cu bani pe care vă puteți permite să-i pierdeți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *