Stiri

Polygon lanseaza un blockchain pe gaming si un studio pentru NFT

Prin intermediul studiourilor Polygon, Polygon incearca sa puna stapanire pe doua segmente cheie ale industriei blockchain : jocurile si NFT-urile.

 

Dezvoltat pe infrastructura Ethereum (ETH), Polygon a lansat o noua filiala pentru a avansa activitatea in domeniul jocurilor pe blockchain si NFT, oferind o perspectiva suplimentara asupra strategiei de crestere pe termen lung a companiei!

 

Nou formatele studiouri ale companiei au trei obiective principale : stabilirea pozitie Polygon ca lider in jocurile descentralizate , sa creeze un brand care sa atraga dezvoltatorii si investitorii catre ecosistemul sau NFT si sa pozitioneze Polygon pe primul loc pentru tranzitia la Web 3.0 .

 

Printr-o initiativa numita Polygon Gaming Studio, compania isi propune sa ajute dezvoltatorii sa creeze si sa comercializeze jocuri descentralizate. O initiativa separata, Polygon NFT Studio, isi propune sa ajute brandurile si proprietarii de proprietati intelectuale sau digitale sa lanseze colectii si pete digitale personalizate.

 

Polygon a aparut rapid ca una dintre platformele cel mai favorabile dezvoltatorilor din industria blockchain. Pe platforma sau inregistrat dor in 7 zile din luna mai peste 75000 de utilizatori noi si a fost sursa unor parteneriate majore in jurul aplicatiilor descentralizate. Investitorul miliardar Mark Cuban a sustinut de asemenea Polygon, ajutand prin priceperea sa tehnica si cresterea bazei de utilizatori.

 

Ce este Polygon?

 

Polygon este un protocol si un cadru pentru costruirea si conectarea retelelor blochckain compatibile cu Ethereum. Tehnologia open-source ofera dezvoltatorilor instrumentele necesare pentru a implementa cu usurinta o retea autonoma sau in lant in paralel securizat care are optiunea de a adauga o securitate mai mare retelei Ethereum prin contracte inteligente.

 

Criptomoneda oficiale a retelei Polygon este MATIC si se poate cumpara, vinde s-au tranzactiona pe cele mai mari si cunoscute exchange-uri de criptomonede din lume Binance si Coinbase.

 

Investitia in criptomonede este foarte riscanta mai ales din cauza ca piata este foarte volatila. Inainte de a investii asigurativa ca ce investiti ii puteti pierde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *