Stiri

Amazon planuieste sa accepte plata in Bitcoin de anul acesta

„Incepe cu Bitcoin” a spus un expert anonim in descrierea planurilor Amazon de a intra in arena platilor cu criptomonede.

 

O sursa anonima din cadrul Amazon a declarat pentru ziarul de afaceri londonez City A.M. ca gigantul de comert electronic planuieste sa accepte plati in Bitcoin (BTC) pana la sfarsitul anului 2021, stabilind, probabil, scena pentru o acceptare mai larga a tranzactiilor criptografice.

 

„Aceasta nu este doar o miscare pentru a creea solutii de plata in criptomonede la un moment dat in viitor , ci este o parte integranta, bine discutata al viitorului mecanism al modului in care va functiona Amazon” a declarat sursa City A.M. , potrivit unui raport publicat duminica.

 

Sursa a indicat ca desi Bitcoin este primul pas in ambitiile criptografice ale Amazon, directorii companiei sunt dornici sa adauge si alte criptomonede in viitor. „Directiva vine de sus” , referindu-se la Jeff Bezos adaugand : „Intregul proiect este aproape gata de rulare” .

 

In plus fata de acceptarea platilor cu Bitcoin, se spune ca Amazon exploreaza crearea propriei criptomonede, posibil inca din 2022.

 

Speculatiile privind intrarea Amazon pe piata criptomonedelor s-au intetit in ultimele zile, dupa ce pe panoul de locuri de munca al companiei a aparut o postare cu privire la angajarea unui „Lider de deszvoltare blockchain si monede digitale”. Conform descrierii postului noul angajat va contribui la dezvoltarea strategiei Amazon si foii de parcurs a produselor digitale. Pozitia necesita o experienta puternica in domeniul blockchain, registre distribuite si monede digitale.

 

Aceasta nu este prima postare cu locuri de munca centrata pe crypto la Amazon. Dupa cum a raportat Cointelegraph, gigantul comertului electronic recruta in februarie un lider tehnic pentru a ajuta la dezvoltarea noii sale platforme „Plati digitale si emergente”.

One thought on “Amazon planuieste sa accepte plata in Bitcoin de anul acesta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *