Cryptomonede GratisInvata despre Crypto

Castiga 10$ gratis cu XLM ( Stellar Lumens ) si Coinbase

Ce este Stellar XLM?

 

Stellar ( XLM ) este o retea descentralizata in care utilizatorii pot crea, trimite si tranzactiona mai multe tipuri de criptomonede. A fost creat in 2014 si lansat in 2015 cu misiunea de a reuni sistemele financiare ale lumii intr-o singura retea.

 

La fel ca si alte platforme si exchange-uri care utilizeaza tehnologia blockchain, Stellar este un sistem descentralizat raspandit pe mai multe servere. Aceasta inseamna ca activitatea desfasurata pe Stellar nu este monitorizata de o sursa singulara.

 

La momentul lansarii sale, moneda nativa a platformei era numita „stellar”. Mai tarziu s-a schimbat numele in „Lumens”, dar numele original inca este cel mai folosit. Stellar este ptforma in sine iar Lumens este activul criptografic utilizat de platforma.

 

Ce este Coinbase?

 

Coinbase a fost fondat in 2012 si este un schimb de criptomonede licentiat si reglementat in SUA. Coinbase permitea initial doar tranzactionarea Bitcoin, dar a inceput rapid sa adauge alte criptomonede care sa corespunda criteriilor sale descentralizate.

 

Lista Coinbase de criptomonede s-a extins rapid incluzand, Ethereum, Litecoin, XRP si multe altele, cu promisiunea de a fi adaugate mai multe, atata timp cat cerintele sale sunt indeplinite.

 

Ce este Coinbase Earn?

 

Coinbase Earn permite clientilor eligibili sa invete despre diferite criptomonede prin continut educational. Utilizatorii elegibili sunt capabili sa invete despre anumite proiecte din lumea crypto si sa castige gratis criptomonede.

 

Coinbase Earn este simplu, educativ si plin de satisfactii. Doar urmarind cateva videoclipuri si completand un singur test pentru a-ti testa cunostintele, vei fi recompensat cu o parte din aceea criptomoneda.

 

Cum pot castiga 10$ in XLM cu Coinbase?

 

In primul rand pentru a fi eligibil este necesar sa ai un cont de utilizator pe Coinbase, sa fie verificat, mai pe scurt sa adaugi ID-ul, un selfie si o factura de utilitati in care adresa sa corespunda cu cea de pe ID (buletin, permis, pasaport). Poti creea un cont Coinbase aici : Creaza cont Coinbase , apoi va fi nevoie sa astepti 48 de ore pentru a fi eligibil pentru programul Coinbase Earn.

 

Dupa 48 de ore vei accesa pagina Coinbase Earn, vei urmarii videoclipurile educationale XLM ( aproximativ 2 minute fiecare) si ve completa testul. Nu iti fa griji daca nu nimeresti raspunsul din prima, poti incerca de cate ori vrei. Dupa ce raspunsul corect este bifat vei primii cantitatea de XLM aferent in cateva minute pe contul tau.

 

Daca aveti intrebari sau neclaritati, lasati-ne un comentariu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *